Inschrijven

U kunt zich inschrijven door het online inschrijfformulier onder aan deze pagina in te vullen. Wij kunnen pas een afspraak inplannen als u bij ons ingeschreven bent en als we de gegevens hebben ontvangen van uw vorige huisarts.

Om u hier in te schrijven is het nodig dat u zich uitschrijft bij uw vorige huisarts en uw vorige apotheek. Uw vorige huisarts kan uw medisch dossier naar ons opsturen of aan u meegeven. U dient hiervoor zelf een verzoek in te dienen bij uw vorige huisarts + apotheek.

Wij stellen een kennismakingsgesprek met u op prijs. U kunt hiervoor een afspraak maken of bij uw eerste afspraak een dubbel consult aanvragen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw verzekeringspas bij uw eerste bezoek aan onze praktijk mee nemen? De assistente kan dan nagaan of uw gegevens goed in ons systeem staan.

Meer informatie over toestemming LSP

 

InschrijfformulierMocht u gaan samenwonen met iemand die al bij ons ingeschreven staat graag naam en geboortedatum noteren.


Gebruikt u medicijnen?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt (LSP), voor inzage van uw dossier op onze huisartsenpost (zie voor informatie www.volgjezorg.nl)?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij ons pati├źnten portaal MijnGezondheid.net, voor het beheren van uw gegevens, maken van afspraken, herhalen van medicatie of contact met de huisarts?
   

Gaat u akkoord met het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?