Vaccineren met AstraZeneca wordt weer hervat

Het vaccineren met AstraZeneca wordt weer hervat. Als u behoort tot de doelgroep, kunt u donderdag 25 maart of vrijdag 26 maart een nieuwe oproepbrief van ons verwachten. Inschrijven via de Vaccinatieplanner is dan eveneens weer mogelijk vanaf donderdag 25 maart. Naar verwachting zullen praktijken vanaf 1 april aanstaande weer starten met vaccineren.

Opnieuw afspraak maken is noodzakelijk

Toen het bericht kwam dat de vaccinatie met AstraZeneca opgeschort diende te worden, hebben wij op voorschrift van de Overheid alle afspraken tot en met 28 maart geannuleerd. Wij hebben toen als regio er voor gekozen om ook alle afspraken na 28 maart te annuleren inclusief de afspraken voor de tweede vaccinatie.

De reden hiervoor was dat alle data, dus ook voor de tweede vaccinatie zouden gaan schuiven. De enige manier om overzicht te houden was om geheel opnieuw te beginnen. We beseffen dat het voor u vervelend kan zijn dat u nogmaals een afspraak moet maken.

Let er alstublieft op dat de oproepbrief en code die u op 11 of 12 maart jl. hebt ontvangen niet meer geldig is. Op donderdag 25 maart of vrijdag 26 maart ontvangt u een nieuwe oproepbrief met nieuwe code, waarmee u een nieuwe afspraak kunt maken.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? U vindt meer informatie op www.coronavaccinatie.nl of op onze eigen site onzehuisartsen.nl/vaccinatie/. Ook kunt u met vragen terecht bij het landelijk publieksinformatienummer van de overheid: 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur bereikbaar). Er zijn geen andere vaccins dan AstraZeneca beschikbaar.